Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στο Κιάτο σήμερα, στην οποία συμμετείχαν δάσκαλοι, καθηγητές, έμποροι και άλλοι εργαζόμενοι της περιοχής, καθώς και μαθητές από τα λύκεια της πόλης. Τη συγκέντρωση στήριξε και η ομάδα μας, όπως και η Επιτροπή Κορινθίας Ενάντια στα Μέτρα. Μετά από σύντομες ομιλίες προέδρων των σωματείων καθηγητών και δασκάλων της περιοχής και εκπροσώπου της επιτροπής, πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης με τη συμμετοχή 150-200 ατόμων.


Τα σημερινά τραγικά γεγονότα της Αθήνας δεν πρέπει να πτοήσουν τον κόσμο, ο οποίος ενωμένος πρέπει να συνεχίσει να απαιτεί το δίκιο του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ο αγώνας του ελληνικού λαού πρέπει να βασίζεται σε ιδανικά όπως ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, η δημοκρατία και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και αυτά τα ιδανικά να αντιπαρατάξουμε απέναντι σε αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα, αλλά καθορίζουν τις ζωές μας: τους δολοφόνους των απλών εργαζομένων, τους εκφραστές του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, τους βαρώνους των ΜΜΕ, τα λαμόγια του χρηματοπιστωτικού συτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου