Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Kαι αφού λοιπόν δεν φοβόμουν πια !

Kαι αφού λοιπόν δεν φοβόμουν πια άνοιξα πανιά και έβαλα πλώρη για νέους κόσμους. στα κατάρτια πάνω έβαλα ναύτες ικανούς, λοστρόμους γεμάτους δύναμη στα ματιά πυγμή στο σώμα και ποδιά σαν ξύλο μάγειρας μου είναι από τους πιο πεπειραμένους σ ολόκληρη την πλάση, τρελός γευσιγνώστης σας λέω! έχω και ορχήστρα πάνω στο καράβι μου βιενέζικα βιολιά τραγουδιστές ραπ την Καπερναούμ πιανα από την μπελαλια κλαρίνα από την δέκατη και τρομπέτες φυσικά ραπ την γαλατινη! και για να ζηλέψετε λίγο ακόμα σας πληροφορώ πως στο ταξίδι μου αυτό έχω διαλέξει από διαφορές χώρες πανέμορφες γυναίκες. έχουμε και λεμέ γυναίκες από το Κάιρο και την Υεμένη από την ακτή του βλαβιδοστοκ κρυστάλλινα κορίτσια, γυναικάρες όλο μελί απόo την τεσλαφιξ κορμιά μπουκιά και συχώριο από την ντραβουντατστα κούκλες και κούκλες ευαίσθητες ρομαντικές και ζόρικες γυναίκες έτοιμες να γιατρέψουν την κάθε πληγή του σκληρά εργαζομένου πληρώματος. η αρχή μου όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι ήταν ότι το προσωπικό μου δεν θα πρέπει να στερείται τις επίγειες χαρές. άπαρτε έναν και ρωτήστε τους αν έχουν παράπονο.

panagiotis ladas/metsios pavlos

9 σχόλια:

  1. aristourgima! auta einai ta oraia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. valte kai alla tetoia na xortasei o laos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το 'σκανάρατε' και λίγο για τα κεφαλαία, τα σημεία στίξης, γενικά οτι θα μπορούσε να βοηθήσει να το διαβάσουμε με μια ροή, πριν το ανεβάσετε θα ήταν καλό και ίσως ....το διαβάζαμε ΟΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ αναγνώστη, τα σημεία στίξης, και κάποια άλλα "λάθη" που πιθανόν σε ενόχλησαν είναι επιλογή των συγγραφέων και δεν έγιναν τυχαία.Το copyleft δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτά (εκτός απο το ότι έβαλαν το κείμενο να ξεκινάει με κεφαλαίο, ενώ εμείς θέλαμε μικρό κ (γιατί?))
    Παναγιώτης Λαδάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλτατε συγγραφέα, δεν είπα ότι με ενόχλησαν! Έκανα ένα σχόλιο σχετικά με τη ροή του κειμένου και βασικά δημοσιοποίησα την αίσθηση της κούρασης κατά την ανάγνωση και όχι κατά το περιεχόμενο! Δυστηχώς (για μένα) δεν μπόρεσα να το διαβάσω ολόκληρο.Προφανώς δεν είμαι ,από ότι καταλαβαίνω, στο target group ων συγγραφέων.
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mporo na rotiso tis ilikies tvn siggrafeon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναγιώτης Λαδάς 27, Παύλος Μέτσιος 25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λαθος πληροφοριες το πρωτο κειμενο μεχρι το " στην θαλασσα επρεπε να σε πρωτογνωρισω εκει σε ξαναβρηκα" ειναι του παυλου μετσιου 23 ετων και απο κει μεχρι το τελος του πανου λαδα 27 ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πρωτο κειμενο ειναι εξαιρετικο. συγχαρητηρια στον νεοτατο και ταλαντουχο παυλο μετσιο. το δευτερο το βρισκω προσβλητικο και ανουσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή