Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Δύο νεαροί στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Δύο νεαροί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκαν από αστυνομικές δυνάμεις, τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Μαρτυρίες πολιτών κάνουν λόγο για εκτεταμένη λεκτική βία και ξύλο από τους αστυνομικούς. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα πρώην γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η επίθεση με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.

Λίγες ώρες αργότερα, και σύμφωνα με μαρτυρίες, αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν την περιοχή των Εξαρχείων, χρησιμοποιώντας βία προς πάσα κατεύθυνση, ενώ περικύκλωσαν και το πάρκο στην οδό Ναυαρίνου.

Στις 5 περίπου τα ξημερώματα χτύπησαν άσχημα τους δύο νεαρούς, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Οι νοσηλευόμενοι αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. άλλη μια φασιστική επίθεση σε εύκολο στόχο. Σε παιδιά που άραζαν στο παρκάκι της Ναυαρίνου. Και που ενδεχομένως δεν είχαν καμμία σχέση με την μολότοφ που έριξαν κάποιοι στη διμοιρία λίγη ώρα πριν.

    περισσότερες λεπτομέρειες εδω:
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1020630

    ΑπάντησηΔιαγραφή