Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Μονοθεματικό;

Έχουμε γεμίσει, κυριολεκτικά, την σελίδα με αναρτήσεις για μετανάστες -ρατσισμό -ξενοφοβία - πράξεις κατά των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Πως να το δικαιολογήσουμε;
Εμείς "σηκώνουμε το θέμα; μόνο αυτό βλέπουμε;
Πως να μην αναρτήσουμε και το χθεσινό της πλατείας Αττικής, μετά μάλιστα και από το σχόλιο που μας άφησαν στην ανάρτηση για την Πάτρα, το οποίο μας προέτρεπε να παραβρεθούμε στην "εκδήλωση" και περιείχε "ιό";
Η αλήθεια είναι ότι η κρίση ξεκινά από τις αξίες !


Γ.Κ
Εκκαθαριστική επιχείρηση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αττικής

Μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα μάτια παρευρισκόμενων αστυνομικών, έδιωξαν από την πλατεία Αττικής περίπου 20 μετανάστες με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, ένας από τους εθνικιστές απηύθυνε ανενόχλητος και ομιλία, λέγοντας ότι οι πλατείες θα απευθύνονται μόνο σε Έλληνες.


Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας της «Επιτροπής Κατοίκων» της πλατείας Αττικής εναντίον της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και της βίας, όπως αναφέρονταν. Οι συμμετέχοντες καλούσαν τους περίοικους να ενωθούν μαζί τους με στόχο να «σωθεί η γειτονιά και η πόλη μας από την αλλοίωση που επιφέρουν οι μετανάστες». Υποστήριζαν ότι δεν πρέπει να υπάρχει γκέτο πουθενά στην πόλη και διαμήνυαν πως η σιωπή είναι συνενοχή και η αλληλεγγύη το μόνο όπλο, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά
πηγή: TVXS
Δείτε επίσης :
Η Χρυσή Αυγή «επιτέθηκε με τυφλό μίσος» στους μετανάστες

Η κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή και το παρακρατικό DNA

2 σχόλια:

  1. Ειρηνικά και χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά και τη βία από την "Επιτροπή κατοίκων" της πλατείας Αττικής. Οι διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, καλούσαν τους περίοικους να ενωθούν μαζί τους σε ένα κοινό αγώνα με στόχο να "σωθεί η γειτονιά και η πόλη μας από την αλλοίωση που επιφέρουν οι μετανάστες", ενώ η παρουσία της αστυνομίας που είχε λάβει μέτρα προκειμένου να αποτραπούν τυχόν έκτροπα, ήταν διακριτική.
    Οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας επεσήμαναν ότι δεν πρέπει να υπάρχει γκέτο πουθενά στην πόλη, ότι η σιωπή είναι συνενοχή και η αλληλεγγύη το μόνο όπλο.

    Ένας ο αγώνας παντού , ένας στόχος, ένας σκοπός, ήταν το σύνθημα των κατοίκων της πλατείας Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι αληθινοί παρακρατικοί διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα – Με τη συγκέντρωση της Πλατείας Αττικής ασχολήθηκε, χωρίς αυτήν την φορά να έχει βάλει κανέναν ρουφιάνο σε κανένα μπαλκόνι ο γνωστός μεγαλοαστός μπολσεβίκος Κούλογλου, διαφημιστής αυτοκινήτων πολυτελείας και μεγαλοαμειβόμενος από το υστέρημα του Ελληνικού λαού επί σειρά ετών και φυσικά έβγαλε την αντιφασιστική του χολή, κατηγορώντας μας για συνεργάτες του κράτους και λογοκριτές. Δεν γνωρίζει φαίνεται ο Κούλογλου ότι ο δικός του ιστότοπος το TVXS έχει όλη την άδεια του ελληνικού κράτους, όπως και το αδελφικό σε αυτόν indymedia να μεταδίδονται από τους υπολογιστές του κράτους, τουτέστιν σε στρατόπεδα και δημόσιες υπηρεσίες, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή με το πρόγραμμα «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» έχει τεθεί εκτός «νόμου» και έτσι όποιος επιχειρήσει να μπει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση του βγάζει απαγορευτικό. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι παρακρατικοί και ο Κούλογλου ο αντικρατικός!!! Ας γελάσουμε… Μας κατηγορεί ότι του κόψαμε μια φράση. Ναι, πράγματι την κόψαμε γιατί πέρα από ψευδής ήταν και προβοκατόρικη. Το ότι ήταν προβοκατόρικη προκύπτει από την παρακάτω φράση: «…Άλλο πράγμα να παριστάνεις τον μάγκα μόνος και διαφορετικό να μαθαίνει ο κόσμος ότι η μαγκιά είχε την προστασία και 5-6 διμοιριών ΜΑΤ.»
    Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο Κούλογλου και τα συντρόφια του; Ότι τα θρασύδειλα ρεμάλια που υποστηρίζει με θέρμη εάν δεν ήταν η αστυνομία στην περιοχή θα ερχόντουσαν για να μας κάνουν ντά; Επαναλαμβάνει δε τα ίδια ψέματα για τα γεγονότα του Αγ. Παντελεήμονος, ότι δήθεν η Αστυνομία εμπόδισε τους φίλους του «αντιεξουσιαστές» να φτάσουν στον Αγ. Παντελεήμονα, ενώ υπάρχει τηλεοπτικό υλικό και από το δικό του υλικό που το κρύβει, γιατί δεν τον συμφέρει… που δείχνει την αλήθεια! Ας δούμε όμως την προκλητική ψευδολογία του συντρόφου με την Lexus Κούλογλου: http://tvxs.gr/v16468
    Ψέματα χωρίς αρχή και τέλος! Πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητος και σιωπή για τις εγκληματικές ενέργειες των «αντιεξουσιαστών», οι οποίοι είναι χωρίς αμφιβολία οι αληθινοί παρακρατικοί, αφού το κράτος πέραν των άλλων τους παρέχει στέγη, άσυλο και δωρεάν φως και νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή