Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

DARK SIDE

Αγαπητοί φίλοι κι εχθροί, να ‘μαστε πάλι σαν τις βερικοκιές που ανθίζουν, έτσι και το copyleft ανοιξιάτικα σας καλωσορίζει με το τριμηνιαίο του ραντεβού.

Στόχος μας άλλωστε είναι να τα λέμε κάθε 3 μήνες και θα χαρούμε ακόμα περισσότερο με τη δική σας συμμετοχή ή προτάσεις για να γίνουμε ακόμα πιο «επικίνδυνοι»!

Κατά τα’ άλλα ο χειμώνας που πέρασε ήταν αρκετά θερμός για τις δραστηριότητες που ανέπτυξε η ομάδα Copyleft.

Ήδη έχουν καθιερωθεί και εβδομαδιαίες συναντήσεις της ομάδας, κάθε Παρασκευή στις 9 μ.μ. στα γραφεία της Πολιτείας Σικυωνίων.

Όσο για την ανταπόκριση; Πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι φανταζόμασταν. Όλες οι ηλικίες συνυπάρχουν, αλλά η ουσία είναι μία, αν έχεις όρεξη για δράση, εδώ είμαστε και σας περιμένουμε.

Οι παρεμβάσεις με ασπρόμαυρες αφίσες σε καυτά θέματα έχουν την υπογραφή Copyleft.

Στις 21 Φλεβάρη κάναμε το πρώτο party γνωριμίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΑΠΑΣ. Μεγάλη επιτυχία και το διασκεδάσαμε μέχρι πρωίας.

Μουσικές έπαιξαν οι DjRon, Mista Horor, Fonikos Koureas, Spiros, Rozalia και Avesalom.

Κυκλοφορεί η εφημερίδα oikopress για τον εθελοντισμό και την πράσινη επιχειρηματικότητα. Το e-mail είναι: oikopress@gmail.com

13 Μαρτίου έγινε το αποχαιρετιστήριο party των εθελοντών του Κέντρου Νέων Κιάτου. Highlight της βραδιάς η απρόσμενη εμφάνιση του συνθέτη Γ. Σπανού στο πιάνο.

Rock Cinema κάθε Σάββατο στις 9.30 με είσοδο ελεύθερη στην αίθουσα της ΔΕΑΠΑΣ. Το Copyleft μαζί με τη Rock Συνάντηση και το Κέντρο Νέων Κιάτου προτείνουν μουσικές ταινίες από το χώρο της Rock, Punk, Soul κ.ά.

Ενώ ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ μας προτείνει το Κέντρο Νέων Κιάτου κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Και το ευχάριστο είναι ότι και την Τετάρτη και το Σάββατο γίνεται τοπ αδιαχώρητο.

Και μιας και μιλάμε για κινηματογράφο, ο σύλλογος ΕΥ ΖΗΝ (Δήμος Ευρωστίνης) ξεκίνησε τις προβολές από τις 27/9/08 και ολοκληρώνει στις 25/4/09

31 ταινίες προγραμματίστηκαν για προβολή στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ροζενών. Την επιμέλεια έχει ο σκηνοθέτης Γιώργος Καρράς και την οργάνωση το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΥ ΖΗΝ.

Όσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα των προβολών, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο efzin@yahoo.gr

Για όσους θέλουν ενημέρωση για τα κορινθιακά δρώμενα, πρόσφατα εμφανίστηκε ένα πολύ καλό site, sfendona.gr το λένε και σας το προτείνω. Νέα από την τοπική αυτοδιοίκηση, παραπολιτικά, αθλητισμός, εκδηλώσεις και άλλα πολλά θα βρείτε στο sfendona.gr

2 δικά μας παιδιά, ο μυθικός DJ Ron κι ο απρόβλεπτος MISTA HORROR, κάθε Τετάρτη 10 με 12 μας κρατούν συντροφιά με τη σκοτεινή πλευρά του hip-hop.

Η εκπομπή λέγεται ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και μεταδίδεται στο διαδίκτυο στο www.hxotron-radio.net

Όσα τοπικά και όχι μόνο γκρουπ θέλουν να ακουστεί η δουλειά τους, γι’ αυτό υπάρχει και η εν λόγω εκπομπή, μπορούν να επικοινωνήσουν στο liankalos@gmail.com

Ολοκληρώνονται μέχρι τέλη Μαρτίου οι συμμετοχές για το line-up της ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ και ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ

Η 5η Rock Συνάντηση και το 2ο ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ (του Κέντρου Νέων Κιάτου) θα γίνουν 24,25,26 και 31 Ιουλίου.

Η 5η R.S. θα γίνει στο Ανοιχτό θέατρο Τραγάνας και το 2ο X.K. στην Παραλία Κάτω Διμηνιού.

Στις 14 Μαρτίου είχαμε τη λαϊκή συνέλευση στην Κόρινθο με θέμα «ενέργεια και χωροταξία»

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση ήταν η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ.

Δυστυχώς οι κάτοικοι της Κορίνθου προτίμησαν για μια ακόμα φορά να πιουν καφέ στον πεζόδρομο της πόλης.

Το ότι οι Κορίνθιοι συμπεριφέρονται σαν μεγαλοαστοί εδώ και χρόνια το ξέραμε, αλλά να αδιαφορούν τόσο πολύ για τον Κορινθιακό δεν το περιμέναμε… δυστυχώς!

Βέβαια οι Κορίνθιοι νοιάζονται πιο πολύ για το καρναβάλι, άλλωστε είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα ζωής που έχουν.

Ο δε Δήμαρχος με περούκα που θύμιζε κορακοφωλιά παίρνει άνετα την υπηκοότητα Βραζιλιάνου.

Να μην πούμε για τις αρπαχτές καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στα καρναβάλια Λουτρακίου και Κορίνθου. Μιλάμε για παρακμή και πεταμένα λεφτά!

Σύντομα θα δημιουργηθεί ενιαίος φορέας για την προστασία του Ασωπού ποταμού.

Τώρα το πώς θα λειτουργήσει και τι δράση θα έχει θα το δούμε (αν το δούμε) οσονούπω.

Μέγα θέμα έχει προκύψει με τα λιμάνια, όπως το πάνε, σιγά σιγά ο Κορινθιακός θα γίνει θαλάσσιος τάφος κι εμείς θα αναρρωτιόμαστε «τι έχουν τα ψάρια και βρωμάνε;»

Τα ξαναλέμε στο επόμενο τρίμηνο, φίλοι κι εχθροί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου